fbpx

Uzņemšana

Uzņemšanas noteikumi:

Rīgas Biznesa skolas (RBS) uzņemšanas process atbilst vadošo Amerikas universitāšu tradīcijām. Mēs vērtējam gan potenciālā studenta intelektu, gan personību. Rīgas Biznesa skolas uzņemšanas rezultāts tiek aprēķināts šādi: matemātikas zināšanas (30%) + angļu valodas prasmes (30%) + intervijas rezultāts (40%) = 1 līdz 100 punkti.

Studentu uzņemšana tiek pagarināta līdz 2019. gada 9. jūlijam.

Atceries! Ja vēlies pretendēt uz nozaru uzņēmumu piešķirtajām stipendijām, tad pieteikumus 2019./2020. mācību gadam jāiesniedz līdz 2019. gada 26. jūnijam.

Reflektantu zināšanu pārbaude un uzņemšanas nosacījumi
1
Matemātikas zināšanu novērtējums (centralizētā eksāmena rezultāts)
2
Angļu valodas zināšanu novērtējums (ja angļu valoda nav dzimtā valoda)
Kandidāti var iesniegt TOEFL ITP® (vismaz 523), TOEFL iBT® (vismaz 70) vai IELTS (vismaz 6,0) testu rezultātus. Tā kā visas mācības RBS notiek angļu valodā, un mums ir studenti un pasniedzēji, kuri nerunā latviešu valodā, reflektantiem ir jāuzrāda pietiekošs angļu valodas zināšanu līmenis. Lai uzrādītu pietiekama līmeņa prasmes angļu valodā, potenciālajiem studentiem ir jākārto starptautisks valodas eksāmens.
3
Intervija
Intervija ar programmas uzņemšanas komisiju notiks angļu valodā.

Uzņemšanai nepieciešamie dokumenti

2
Liecības par 11. un 12. klasi ( * )
3
TOEFL vai IELTS sertifikāts
4
Motivācijas vēstule
5
Divas rekomendācijas vēstules
6
Pases vai ID kartes kopija
7
Divas fotogrāfijas (3x4cm)
8
Reģistrācijas maksu apstiprinošs maksājuma uzdevums

* Ja vispārējā vidējā izglītība jau ir pabeigta, tad iesniedz atestātu, sekmju izrakstu un centralizēto eksāmenu sertifikātus.

Uzņemšanas kritēriji

Matemātika
Angļu valoda
Intervija
Uzdod savus jautājumus mūsu studentu uzņemšanas speciālistei!


Piekrītu, ka šī tīmekļa vietne apstrādā un glabā manus personas datus.

IMG_IMG_0025
Studentu uzņemšanas speciāliste
Leila Zabitova
Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. Vairāk par sīkdatnēm.